Dragoste la Venetia

03 feb - 14 feb 2017

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT

Costume fastuoase, masti spectaculoase, parade, concerte in aer liber, multa culoare si o veritabila intoarcere in timp. Aceasta este atmosfera de poveste de la Venetia, unde un cuplu de indragostiti ar putea sa isi sarbatoreasca iubirea, daca face cumparaturi din magazinele Palas Mall si participa la tombola cu premii.

In perioada 3 – 14 februarie 2017, cei care vor face shopping in valoare de minimum 150 de lei din magazinele ansamblului Palas se pot inscrie la tombola campaniei „Dragoste la Venetia”. Un client norocos va castiga, prin tragere la sorti, chiar de Ziua Indragostitilor, un sejur pentru el si jumatatea sa, la Carnavalul de la Venetia, unde se vor bucura de experiente unice.

In plus, zilnic, primii 210 de clienti care depasesc cuantumul de 150 de lei in periplul lor prin Palas Mall vor fi rasfatati cu premii dulci si invitatii la cafea pentru doua persoane, la centrul de premiere din Atrium.

Pe 14 februarie, de Valentine’s Day, ansamblul Palas le-a pregatit indragostitilor un spectacol aparte. De la ora 18.00, vor avea ocazia sa admire adevaratele opere de maiestrie realizate de hair stilistii salonului L’Arte Donna Carina Beauty Center din Palas Mall. Evenimentul Artistic Vision va avea loc in Atrium. Pentru ca cele mai frumoase cantece sunt cele dedicate iubirii, de la ora 19.00, iesenii sunt invitati la recitalul sustinut de Henrick Solera, artist international, muzician si entertainer de origine suedeza, al carui show combina stilul clasic al lui Frank Sinatra, cu cel contemporan al lui Michael Bublé.

Cei care doresc sa se fotografieze impreuna cu jumatatea lor, intr-un cadru aparte, sunt asteptati la In Love Photo Corner, in Atrium, in perioada 10 – 14 februarie.

Documente atasate


Reminder