Descopera minunile Europei!

2-18 noiembrie 2012

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT


Castigatorii campaniei:
Sejur LONDRA + aparat foto Nikon, 10.11.2012 - Cepoi Alina Alexandra, Iasi
Sejur AMSTERDAM + aparat foto Nikon, 11.11.2012 - Veiss Aloma Maria, Piatra Neamt
Sejur ROMA + aparat foto Nikon, 17.11.2012 - Garaz Valeriu, Iasi
Sejur PARIS + aparat foto Nikon, 18.11.2012 - Melinteanu Dorin, Suceava.

În luna noiembrie, Palas Mall recompensează clienţii fideli cu patru excursii în cele mai cosmopolite destinaţii ale Europei: Londra, Amsterdam, Roma şi Paris. Norocoşii câştigători ai campaniei „Descoperă minunile Europei”, din perioada 2-18 noiembrie 2012, vor primi în dar de la Palas Mall un sejur captivant, care le va purta paşii la cele mai fascinante şi faimoase muzee din lume.

British Museum din Londra este unul dintre cele mai mari şi mai vechi muzee la nivel mondial. Colecţiile, cu peste 6 milioane de exponate, reflectă evoluţia culturii şi artei de la origini până în prezent, cele mai apreciate fiind antichităţile egiptene, greceşti şi romane. Extragerea pentru excursia în capitala Marii Britanii va avea loc pe 10 noiembrie.

Muzeul Poşetelor din Amsterdam este cel mai mare de acest gen din lume. Reuneşte peste 4.000 de exponate, precum gentuţe, poşete, portmonee şi valize, cea mai veche datând din anul 1664. Numele câştigătorului va fi extras din urna cu taloane pe 11 noiembrie.

Vatican, cel mai mic stat din lume, este centrul spiritual al Europei care atrage anual milioane de credincioşi. Piaţa San Pietro este un obiectiv turistic superb, iar muzeele Vaticanului găzduiesc capodopere ale artei Renaşterii şi nu numai. Extragerea pentru sejurul din Roma este programată pe 17 noiembrie.

În Capitala Franţei, Muzeul Magiei atrage prin atmosfera plină de mister. Vizitatorii află secretele din spatele oglinzilor, experimentează iluzii interactive, descoperă tainele magiei şi asistă la show-uri live. Tragerea la sorţi va avea loc pe 18 noiembrie.

Cumpărăturile în valoare de minimum 150 de lei din orice magazin Palas Mall înseamnă automat înscrierea la tombola competiţiei. Clienţii sunt aşteptaţi la Centrele Info cu bonurile fiscale, unde vor fi premiaţi pe loc cu unul din cele 1.000 de cadouri instant, care constau în: bijuterii Millefiori, cosmetice Yves Rocher, consultaţii oftalmologice şi vouchere în valoare de 50 lei la Optiplaza, dedicaţii pentru persoanele dragi pe ecranele din food court şi umbrele Palas Mall.

Sejururile sunt pentru două persoane şi includ trei nopţi de cazare la hotel de 3* şi transport asigurat. Pe lângă excursii, cei patru câştigători vor primi şi câte un aparat foto Nikon Coolpix S6300, pentru a surprinde în imagini frumuseţea locurilor vizitate.