De Paste - Daruieste Bucurie!

26.03.2015-10.04.2015

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT


Campania „De Paşte, dăruieşte bucurie!” se va desfăşura în perioada 26 martie – 11 aprilie 2015, Palas Mall donând către Organizaţia Salvaţi Copiii câte un leu pentru fiecare talon completat. Fondurile vor fi direcţionate pentru dotarea Spitalului de Copii „Sfânta Maria” Iaşi cu echipamente medicale destinate copiilor născuţi prematur. Suma strânsă prin intermediul Palas Mall se va cumula cu fondurile colectate deja de filiala Iaşi a asociaţiei pentru achiziţionarea unui ventilator destinat nou-născuţilor, în valoare de 20.000 de euro, şi a unui monitor de funcţii vitale, de aproximativ 14.000 euro. Persoanele care doresc să doneze şi alte sume de bani o pot face în urna special amenajată de Organizaţia Salvaţi Copiii, la Centrul de Premiere de lângă Graffiti Café.

Palas Mall a pregătit mii de premii pentru clienţi. La campania dedicată Sărbătorilor Pascale pot participa toţi cei care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei de la brandurile lor preferate. Până pe 11 aprilie, primii 200 de cumpărători ai zilei vor fi răsplătiţi cu surprize, la „Caruselul Premiilor” de lângă Graffiti Café: panettone, vouchere de cumpărături, sticle de vin, invitaţii la cafea, cosmetice şi accesorii. În plus, în fiecare seară, prin tragere la sorţi, va fi desemnat câştigătorul unei mese îmbelşugate de Paşte. Restaurantul La Cupola din Atriumul Palas Mall le va oferi premiaţilor bunătăţi tradiţionale, pe care le vor savura împreună cu familia în duminică Paştelui.

În perioada 3 – 10 aprilie 2015, copiii vor fi invitaţi să se distreze în labirintul Iepuraşului din Atriumul Palas Mall. Cei mici vor fi provocaţi să se joace, să intre în labirint, şi, folosindu-se de ingeniozitate, să gasească ouăle de Paşte ascunse. La finish, vor fi răsplatiţi de Iepuraş cu ciocolată belgiană Leonidas . Activitatea inedită poate fi o opţiune pentru completarea programului micilor elevi în săptămâna „Şcoala altfel”. Iepuraşul va fi prezent pentru a-i premia pe copii de luni până vineri, între orele 17.00 – 19.00, iar sâmbătă şi duminică, între 12.00 şi 19.00.

Castigatori Vouchere MASA LA CUPOLA:

Botezatu Sonia Iuliana

Burlacu Gabriela

Diconu Roxana Maria

Hutanu Oana

Atudorei Anca

Nicolescu Simona

Stanciu Costin

Bors Raluca

Petrsusca Ramona

Dirtu Ecaterina

Ivan Catalin

Orga Andreea

Documente atasate


Reminder