Dam viata unui nou inceput

Luni, 11 aprilie - Sambata, 23 aprilie | zona Guess

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT

Dăm viață unui nou început! La Palas pregătirile de Paște se transformă în motive de shopping și răsfăț și îți aduc premii de 20.000 de euro

Paștele este despre liniște, celebrarea păcii, a bucuriei, a dragostei, dar este și un bun prilej de a-i aduna pe cei dragi alături. Și așa cum spune tradiția, e bine să începi pregătirile din timp, pentru că până la cea mai așteptată sărbătoare a primăverii totul trebuie să fie în ordine, locuința curată, iar în garderobă să ai pregătite haine noi.

Brandurile din Palas ți-au pregătit colecții fresh, pline de culoare, produse care să-ți aducă atmosfera de primăvară în casă, dar și preparate gustoase și dichisite. Mai mult decât atât, poți câștiga premii în valoare de 20.000 de euro!

Astfel, până pe 23 aprilie 2022, dacă faci cumpărături de minimum 300 de lei de la brandurile tale favorite din Palas, te așteptăm să-ți încerci norocul la Roata Iepurașului, aflată la Centrul de Premiere din zona Guess. Poți câștiga vouchere de cumpărături pe loc, ce pot fi transformate în clipe de răsfăț la Douglas și Beautik, momente delicioase la Clop, Bistro Moo, Mado, Kung Food, Sushi Vo, Treaz & Nu, La Folie, cadouri pentru cei mici de la Chicco și Coccodrilo sau pentru tine, de la Benvenuti, dar și alte surprize, precum: iepurași de pluș, cafea sau răcoritoare.

Premiile sunt oferite in limita stocului disponibil

Documente atasate


Reminder