Croaziera la shopping

7-23 iunie 2013

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIATTrei croaziere în superbul peisaj al Mediteranei de Vest sunt premiile pe care ieşenii le pot câştiga în luna iunie, la Palas Mall. Spania, Italia, Franţa şi Tunisia sunt ţările incluse în circuitul navei de croaziere de patru stele MS SPLENDIDA, pasagerii având astfel ocazia să viziteze faimoase atracţii turistice şi să trăiască momente unice.

În perioada 7 – 23 iunie 2013, toţi clienţii care fac cumpărături de minimum 150 lei participă la tombola pentru cele trei călătorii sau sunt recompensaţi cu premii pe loc, constând în răcoritoare Nestea. În plus, la extragerea din fiecare zi, un cumpărător va fi premiat cu o geantă de vacanţă marca Samsonite, ideală pentru concediul de vară.

Câştigătorii celor trei croaziere pe Marea Mediterană vor fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, în fiecare zi de duminică din perioada campaniei. Astfel, trei clienţi Palas Mall vor avea parte de o vacanţă superbă, timp de 7 zile, pe nava de croazieră de 4 stele MSC SPLENDIDA, însotiţi de câte o persoană dragă. La bordul navei, care promite raiul pe mare pentru musafirii ei, pasagerii vor avea parte de servicii all-inclusive, se pot relaxa la piscine, jacuzzi sau la galeriile de artă, pot face sport sau se pot distra la karaoke şi la casino, pot lua lecţii de dans sau să asiste la spectacolele de muzică şi la petrecerile tematice pregătite de echipaj. Pe lângă aceste facilităţi, câştigătorii vor avea ocazia să exploreze oraşe pline de farmec precum Roma, Genova, Marseille, Barcelona, Valencia şi chiar Tunis. Premiul include şi deplasarea dus-întors cu avionul, pe ruta Iaşi-Roma.

Palas Mall îi aduce mai aproape pe ieşeni de vacanţa mult visată.

Galerie foto