Centrul Cultural International

Miercuri, Ora: 17:30

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT


Miercuri, 22 octombrie, ora 17.30, atrium - Lansare Centrul Cultural International

Programul artistic al lansarii va fi sustinut de Dragos Ilie, chitara clasica, Atelierul de Tango, Ansamblul de Dansuri Grecesti al Asociatiei Culturale Dionysos, Dance Explosive, Clubul Sportiv de Dans Unic, Clubul de Dans Salsa Amazing, Ansamblul de Dansuri Orfeas al Communitatii Elene din Iasi si Ansamblul de Dans Coconite al Ateneului Tatarasi, Grupo Capoeira Brasil.

Lansarea va beneficia de prezenta extraordinara a magicianului Augustin care va antrena publicul intr-o « Calatorie in jurul lumii », spectacol de hipnoza comica.

Momente artistice din cadrul lansarii vor fi difuzate in cadrul emisiunii « Deschis la distractie » difuzata de Antena 1 Iasi si prezentata de domnul Vlad Baba.

Dincolo de granite, cultura a fost, este si va ramane una dintre cele mai puternice forme de comunicare universale, apropiind continente, state, oameni.

Misiunea Centrului Cultural International din Iasi este de promovare atat a valorilor romanesti in strainatate, cat si a culturilor straine in Romania, pentru ca prin cultura putem intinde, dincolo de granite, punti de comunicare durabile si valoroase din punct de vedere uman si spiritual.

Reminder