Campionatul European de Fotbal se vede la Palas

Vineri, 14 iunie - Duminica, 14 iulie | pe gazon, intrarea dinspre Palatul Culturii

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT

Merită văzut împreună! Trăiește emoția competiției și vino pe esplanada Palas pentru a susține naționala României la Euro 2024!

Euro 2024 se vede la Palas! Fanii „sportului rege”, dar și pasionații de experiențe unice sunt așteptați la Palas să vadă meciurile din cadrul Euro 2024 şi să susţină echipa României. Palas a pregătit o zonă specială, în aer liber, de unde poți viziona performanțele echipelor, trăind cu intensitate fiecare moment.
Ai șansa să câștigi mingi semnate de fostul fotbalist Dorin Goian și tricouri cu Romania, dar și să te bucuri de surprizele pregătite special pentru tine.

O lună întreagă plină de spectacolul fotbalului, de distracție și adrenalină, chiar pe esplanada Palas, în fața unui ecran gigant, care va surprinde jucătorii în acțiune și cele mai captivante „faze” ale meciurilor. Începând de vineri, 14 iunie, și până duminică, 14 iulie, esplanada Palas (dinspre intrarea principală în Palas Mall) este animată de bucuria fotbalului și de emoția competiției. Îți va face plăcere să stai aici, pentru că vei avea parte de big beans-uri, răcoritoare și snack-uri, totul pentru completarea unei atmosfere demne de Euro 2024.

Pentru ca orice competitie inseamna si un castig, in perioada 14 iunie – 14 iulie, cumparaturile de minimum 350 de lei iti ofera sansa unor premii instant zilnice.
Tot ce trebuie sa faci este sa vii la Centrul de Premiere (zona Massimo Dutti) si vei primi un voucher la restaurantele Mado, Pep&Pepper, Taj Mahal, Mr. Pott, Bruno sau Casa Tradiției din food court, in limita stocului disponibil.

Suporteri eveniment: Coca-Cola, Takis, Hisense, gorenje

Ne vedem la meciuri și Hai România!

Documente atasate


Reminder