Campania Spring Refresh

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT

„SPRING REFRESH”, LA PALAS. 16 SEJURURI LA MUNTE ȘI PESTE 3.000 DE ALTE PREMII, PENTRU UN PAȘTE MAI FERICIT
Primăvara este un bun motiv să dai un „refresh” stilului tău de viață! Ansamblul Palas te ajută să te pregătești pentru sărbători pascale fericite, oferindu-ți prilejul de a te redescoperi și de a câștiga unul dintre cele 16 sejururi la munte și cele peste 3.000 de alte premii.
„Spring Refresh” este îndemnul campaniei ansamblului Palas, dedicată sărbătorilor ce se apropie. Ți-ai propus să fii pozitiv, să adopți o alimentație corectă, să faci mai mult sport sau să îți schimbi look-ul? Te încurajăm să dai „refresh” stilului tău de viață, indiferent de ceea ce te motivează să fii mai fericit. Urmărește pagina de Facebook Palas Mall! În curând, vom lansa catalogul fashion care te va ajuta să găsești inspirație pentru a-ți reinventa garderoba și pentru a alege ținute fashion prin care să-ți exprimi personalitatea.
Dacă ești iubitor de modă și shopping, o schimbare în garderobă poate fi alegerea care să îți dea starea de bine. În perioada 12 – 27 aprilie 2019, cumpărăturile din magazinele brandurilor prezente în Palas Mall îți aduc premii care să te încarce cu energie și care invită la relaxare. Tot ce trebuie să faci este să te bucuri de cumpărături și să alegi ținute potrivite stilului tău, iar bonurile fiscale în valoare de minimum 150 de lei își aduc șansa de câștig, dacă te înscrii în campania dedicată sărbătorilor pascale, la centrul de premiere din zona Guess.
Zilnic, primii 180 de participanți sunt răsplătiți cu premii instant: kit-uri de îngrijire, genți pentru picnic, iepurași de pluș, cafea, băuturi răcoritoare, pască și alte delicii. În fiecare zi va fi desemnat, prin tragere la sorți, și unul dintre cei 16 norocoși ai campaniei, care vor avea prilejul de a petrece un week-end relaxant la munte.
Despre mâncarea sănătoasă și o alimentație corectă poți afla, alături de copilul tău, cu ajutorul expoziției interactive și educative „Mănâncă sănătos! Fii supereroi!”, organizată de ansamblul Palas, până pe 21 aprilie. Zilnic, în intervalul orar 10.00 - 20.00, cei mici află lucruri interesante, cu ajutorul unor jocuri în care sunt direct implicați. Rafturi cu alimente, tarabă informativă cu produse, sisteme de învățare interactivă, legume gigantice și multe activități antrenante le stârnesc curiozitatea și fac informațiile mai ușor de înțeles. Prețul unui bilet este de 15 lei și poate fi achiziționat de la Centrele Info Palas Mall. Rezervările se pot face la telefon 0232 209 920/923. Castigatori Prima extragere: AICI