Back To School

11-28 septembrie 2014

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT

FACI CUMPĂRĂTURI LA PALAS MALL ȘI POȚI VIZITA LEGOLAND DEUTSCHLAND
Pentru a participa la tombola „Back to School”, care se derulează în perioada 11 – 28 septembrie 2014, clienţii Palas Mall sunt invitaţi să facă shopping în valoare de minimum 150 de lei. Zilnic, primii 100 de cumpărători câştigă premii pe loc, constând în: seturi LEGO®, ore de joacă la KidsLand Club, abonamente „all day” la Club Moving, invitaţii la cafea, răcoritoare, meniuri delicioase şi penare ZIP...IT. Cadourile garantate vor fi acordate la centrul de premiere special amenajat în zona Graffiti Cafe, unde clienţii vor avea misiunea de a asambla un roboţel pe un ecran LCD. Tot aici, universul distracţiei va fi adus mai aproape de prichindei, care se vor putea juca în voie la măsuţe cu îndrăgitele piese.
În fiecare zi de duminică din perioada campaniei, Palas Mall va recompensa alţi clienţi fideli, prin tragere la sorţi, cu premii tentante. Doi norocoşi vor câştiga câte un sejur de trei zile, valabil pentru doi adulţi şi un copil la LEGOLAND DEUTSCHLAND®. Situat în Germania, LEGOLAND DEUTSCHLAND® se întinde pe o suprafaţă impresionantă, mare cât 26 de terenuri de fotbal. Parcul este împărţit în zone tematice, cu numeroase facilităţi de distracţie şi aventură, printre care MINILAND, care redă oraşe faimoase din Europa, create din peste 25 milioane de piese LEGO®.

Un alt client va fi premiat cu un sejur de două zile la acelaşi parc de distracţie, pentru doi adulţi şi doi copii. În plus, alţi trei cumpăratori vor primi în dar câte un ghiozdan cool Roller Nikidom. Dotate cu rotiţe, ghiozdanele nu se poartă în spate şi nu afectează coloana, au compartimente speciale pentru rechizite şi buzunare termice pentru alimente.

Reminder