Back to School Challenge - Cautam Influencer!

30/08/2019 - 08/09/2019

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT

Ți-am pregatit premii epice, pentru un început de toamnă cu vibe de Back to school!
Dacă ai făcut shopping de minimum 200 lei din Palas Mall, vino la Centrul de Premiere (zona Guess) să-ți ridici premiul. Am pus la bătaie: invitatii VIP 5GANG, ghiozdane faine, penare cu tot ce-ți trebuie, jocuri numai bune de jucat în gașcă, cecuri Intersport pentru un outfit fire, delicii de la Milka, cafele Illy sau Coca Cola.
In plus, pe 22 octombrie ne vedem la cel mai hype concert 5GANG, dacă ești unul din norocoșii care câștigă o invitație VIP.
Urmărește provocarea lui Shelly!
Urmărește pagina Palas Iasi, răspunde la challenge-ul lui Selly și arată-ne ce wishlist ai pentru prima zi de școală. Poți să o faci cu o fotografie sau un video cu produsele pe care ti le doresti, si sa le postezi postezi public pe pagina ta, cu mentiunea @palasiasi si #provocarealuiselly.

Cel mai fresh influencer își face intrare în stil mare, Back to school. Punem la bătaie 1000 euro pentru video-ul cel mai share-uit și like-uit. În plus, influencer-ul cel mai urmărit se va întâlni personal cu Selly și va fi invitat special la concertul 5Gang din 22 octombrie.