Atelierul de Primăvară

25 februarie - 7 martie 2022

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT

Primăvara este despre noi începuturi, despre încredere, speranță și curaj, iar 1 Martie este momentul potrivit să-ți arăți recunoștința față de cei care îți sunt mereu alături.

Palas îți vine în ajutor, pentru că de vineri, 25 februarie, până luni, 7 martie 2022, găzduiește Atelierul Artistului. 11 artiști vizuali locali își dau întâlnire în Atriumul Palas și expun colecţii de mărţişoare, bijuterii, accesorii, haine şi obiecte decorative create cu pasiune. Astfel, vei avea ocazia să admiri şi să achiziţionezi cadouri unice pentru prietene, mame, surori, iubite, colege și pentru toate femeile pe care le prețuiești.

Printre creatori se numără Irina Secrieru, care propune o colecţie deosebită de bijuterii realizate din metale, pe care sunt imprimate frunze și flori naturale, Alina Avram vine cu felicitări speciale, bijuterii, oglinzi și ceasuri, toate pictate manual, iar Push Design aduce o varietate de produse handcrafted, născute din idei originale și îndrăznețe. Lor li se adaugă Iuliana Asoltanei cu o ofertă bogată de broșe în culorile primăverii, Olivia Alexandriuc prezentă cu accesorii și obiecte din piele pictată, cu accente metalice și de sticlă, care pot fi purtate ca broșe sau coliere, dar și Alexandra Petcu, creatoarea lumânărilor parfumate Flair Scent. Georgeta Aștefanei a pregătit o colecție de păpuși aparte și mărțișoare brodate, Iris Drânceanu propune creații vestimentare unicat, care îmbină croiuri supradimensionate cu cele clasice și asimetrice și care sunt completate cu aplicații lucrate manual, Otilia Iutiș are o ofertă bogată de bijuterii din lut polimeric și din piese de ceasuri, iar Ilinca Rotaru vine la Atelierul Artistului cu obiecte decorative și bijuterii pictate manual într-o manieră personală.