Aprindem luminile in Craciunia!

1 decembrie 2013

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT


În luna decembrie, Palas se transformă în Crăciunia, tărâmul de poveste al celor mai frumoase sărbători de iarnă. Și în acest an, publicul va admira decoraţiuni spectaculoase, va participa la evenimente organizate în premieră naţională şi va fi premiat de spiriduşii Moşului pentru cumpărăturile făcute.

Duminică, 1 decembrie 2013, Palas sărbătoreşte două evenimente importante: debutul sărbătorilor de iarnă şi Ziua Naţională a României. La ora 18.00, în Atriumul Palas Mall, ieşenii şi nu numai sunt invitaţi la aprinderea celor aproximativ 300.000 de lumini de Crăciun care împodobesc întregul ansamblu urbanistic. Momentul va fi marcat cu un concert de colinde, susţinut de talentaţii princhindei ai Corului „Juniorii Operei”.

Ansamblul Palas va fi decorat cu ornamente aparte, similare celor din marile centre comerciale din Europa. În aşteptarea Moşului, în Atrium, clienţii se vor bucura de frumuseţea unui brad impunător, cu o înălţime de 20 de metri, împodobit cu figurine şi scenete animate. Soldăţei, căluţi, colindători şi zâne vor prinde „viaţă”, spre încântarea publicului. Însă, principala atracţie pentru copii va fi trenuleţul lui Moş Crăciun, care îi va plimba pe princhindei prin Atrium. Trenuleţul, cu o capacitate de 24 de locuri, a fost adus din Statele Unite ale Americii pentru a-i delecta pe cei mici. Excursia va fi cu atât mai fermecătoare cu cât itinerariul trenuleţului include oprirea într-o gară, traversarea unui tunel şi alte decoruri care reproduc fidel imaginea şi dimensiunile unui orăşel al copiilor.

Tabloul feeric de Crăciun va fi completat de luminile arhitecturale montate special pe clădirile din ansamblul Palas. Circa 90 de reflectoare de ultimă generaţie, aduse din Italia şi cu un consum redus de energie, vor crea jocuri de lumini şi culoare, care vor putea fi admirate din parc. Printre decoraţiunile inedite se numără şi circa 80 de arbuşti din Italia, de până la 3 metri înălţime, îmbrăcaţi în luminiţe şi impresionanţi prin formă, conică sau spiralată. Tot în parc, cei mici sunt aşteptaţi la căsuţa lui Moş Crăciun, împodobită cu peste 400 de becuri colorate. Un alt element ornamental deosebit îl reprezintă o piramidă înaltă de opt metri, cu globuri roşii de mari dimensiuni, situată în zona clădirii United Business Center 1, de pe strada Palat.

Reminder