A new terrace

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT


O nouă terasă pentru pauza de masă

La cererea publicului, în ansamblul Palas, a fost deschisă o nouă terasă, unde te poți relaxa, în zilele de vară. Fie că este vorba de masa de prânz, de un mic dejun luat târziu sau o plăcere nevinovată, oferta culinară din zona de foodcourt este greu de refuzat. Vino să deguști delicioasele preparate ale restaurantelor, pe terasă, în aer liber!

Datorită numărului mare de persoane, care luau masa în ansamblul Palas, s-a inaugurat noua terasă, unde poți să savurezi pachetul din foodcourt, McDonald's, KFC sau alte restaurante, în cele mai sigure condiții. Terasa dispune de o priveliște spre cadrul natural din parcul Palas, dar și spre Palatul Culturii. Mesele sunt poziționate astfel încât să respecte distanța fizică și sunt igienizate în permanență.

Noua terasă dispune de două intrări: una prin incinta Palas Mall, aflată între magazinele Camaieu și Nissa, iar cea de-a doua se află în zona terasei Czech It Out, din parcul Palas. Ambele căi de acces sunt semnalizate corespunzător, pentru ca tu să ajungi la noua zonă foodcourt cât mai ușor.

Spațiul amenajat în aer liber oferă o varietate culinară de pe întreg mapamondul prin intermediul locațiilor cu specific internațional. Cu peste 30 de mese și cu o capacitate de peste 140 de locuri disponibile, noua terasa este locul unde îți poți petrece timpul liber împreună cu familia, prietenii sau colegii. Preparatele sunt achiziționate din interior, în regim to go, și pot fi savurate pe terasă.

Siguranța ta este pe primul loc, astfel că pe terasă sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși, iar tu poți împărți masa cu maximum încă trei prieteni și ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

Foto gallery

Reminder