BROW Bar & More

Modelarea sprâncenelor este conceptul care a revoluționat industria beauty de-a lungul timpului. Apărute recent, tehnici precum laminarea sau micropigmentarea au deschis o nouă eră în industrie.

BROW Bar & More a inaugurat recent, în ansamblul Palas, primul salon din Iași specializat în design-ul sprâncenelor. Pensatul cu ață, ceară sau pensetă, vopsitul sprâncenelor, laminarea genelor cu keratină, make-up complex ori un look natural sunt propunerile cu care te așteaptă specialiștii BROW BAR & MORE, care se numesc și BROW Masters. În același timp, înainte de a începe sesiunea de răsfăț, clienților li se fac recomandări pentru forma ideală a sprâncenelor, în funcție de cea a feței.

Pe lângă modelarea sprâncenelor, specialiștii de la BROW Bar & More te pot ajuta și cu sfaturi în legătură cu produsele tale de make-up. Dacă vii cu portfardul, primești consiliere de la BROW Masteres, care îți vor spune ce produse ți se potrivesc, la care ar trebui să renunți, dar îți vor oferi și multe tips & tricks pentru un look adaptat stilului tău.

Galerie foto

Mai vezi