KidsLand

KidsLand

Brandul Kidsland Club a creat la PALAS Mall două zone de distracție pentru copii. Serviciile oferite sunt în topul așteptărilor celor mari și celor mici. În proiectarea spațiilor de joacă s-au împletit creativitatea practică și aplicată cu exigențele austriece în materie de design și securitate (joc protejat).

Adresat copiilor cu vârsta de până în 12 ani, Kidsland Club este un tarâm magic al copilăriei și al bucuriei amenajat cu structuri complexe de joacă și o diversitate de echipamente prezentate în premieră în Moldova și chiar în țară.

În vreme ce părinții fac cumpărături la magazinele din PALAS Mall, copiii acestora se pot amuza jucându-se sub atenta supraveghere a personalului special instruit, mereu dornic de a arăta copiilor cât de importanți sunt ei în viața noastră a tuturor!

La Kidsland Club se pot organiza zile de naștere, ziua numelui, evenimente speciale, discoBoomTzi cu Chi-Chi, Minnie și Mikey, activități creative și recreative, Karaoke Family Show, iar din toamna acestui an Kidsland se relansează sub sintagma Kidsland Club sau arta de a crește copii sănătoși și fericiți. În acest sens, activitățile vor crea un liant între părinți, copii, educatori și societate prin programe ce privesc alimentația sănătoasă, sportul pentru un corp sănătos, arta pentru un spirit liber, oamenii din jurul nostru, familia etc. Pentru prima dată în România, într-un spațiu de joacă, copiii vor asculta muzică clasică: În căsuța lui Chi-Chi se ascultă…Mozart