Chinese Restaurant by Li

Restaurante & cafenele

Galerie photo

Pasionatii de bucataria Orientului Indepartat au la dispozitie o locatie mirifica, unde serviciile exceleaza prin calitate. Unitatea este situata in Palas Mall, in vecinatatea Librariei Carturesti, si are o suprafata generoasa, de 550 mp, care permite confortul a 148 de locuri.
Cei care vor sa se bucure de specialitatile asiatice intr-un cadru intim, impreuna cu familia si prietenii, au la dispozitie si trei separeuri elegante, incaperi cu 10, 12 si 26 de locuri, ideale pentru evenimentele private. Elementul inedit al Restaurantului este dat si de salonul pentru servirea ceaiului, un colt amenajat traditional, unde clientii pot savura o varietate de licori servite dupa ceremonial Asiatic.
Maestri bucatari chinezi propun un meniu cu specialitati autentice, arta culinara orientala fiind renumita prin mancarurile simple, sanatoase si cu mult rafinament. La Restaurant Chinezesc by Li, iesenii pot savura aproximativ 140 de preparate, definite printr-o varietate de condimente originale, esente imbietoare si cele mai exotice retete.
Platourile sunt definite de un echilibru intre culoare, aroma, gust si prezentare. Homar la aburi, creveti jiao-yan, buchete de calamar si nenumarate combinatii de legume, fructe de mare si preparate din carne de pui, rata, vita, oaie, porc si peste, fac deliciul unei seri speciale. Nu lipsesc binecunoscutele preparate din orez, spaghete, supe si salate in diverse combinatii apetisante si nici delicioasele deserturi.
Restaurant Chinezesc by Li este o poarta spre cultura chinezeasca. Mobilierul, decoratiunile si sistemul de iluminat au fost aduse din China si imbinate original de catre un designer din Asia, care a redat intocmai ambientul traditional al Orientul Indepartat. Oaspetii sunt intampinati de personalul pregatit pentru a pastra ritualurile artei culinare chinezesti, purtand traditionalele kimono-uri. Toate acestea sunt completate de muzica ambientala specifica, conturand un cadru rafinat si intim.
Restaurant Chinezesc by Li este imbinarea perfecta intre atmosfera asiatica si gustul exotic, creand un cadru cu totul special, dintr-o alta lume.

Contact

Palas Mall, Nivel 1
0332 803 026
http://www.chinesebyli.ro
chinesebyli@yahoo.com