Chef Galerie

Park Palas, langa Lac

0747 858 353

restaurant@chefgalerie.ro

http://www.chefgalerie.ro


Chef Galerie aduce un concept cu totul nou pe piata de dining din Iasi, oferind clientilor un spectacol culinar, inca de la intrare. Elementele cheie ale restaurantului sunt renumitele aparate Josper, o combinatie eleganta intre grill si cuptor, care functionaza doar pe baza de carbuni. Astfel, preparatele Chef Galerie se disting printr-o savoare aparte, arome fine si o textura care rasfata simturile. Magia gastronomica se petrece chiar sub ochii clientilor, spatiul dedicat grill-ului fiind special amenajat in mijlocul restaurantului.

Meniul Chef Galerie cuprinde feluri de mancare apetisante, pe gustul oricarui pofticios. Realizate din ingrediente de cea mai buna calitate, de catre bucatari cu experienta, preparatele Chef Galerie sunt o bucurie pentru papilele gustative. Supe rafinate, fructe de mare sofisticate, paste dupa retete originale, grill din carne de vita, porc sau pui in arome ispititoare si deserturi delicioase ii vor incanta pe clientii Chef Galerie si ii vor face sa revina mereu cu placere.

Amenajat cu mult bun gust, prin imbinarea unor elemente de decor industrial cu lemn si caramida, Chef Galerie aduce conceptul de „urban dining” mai aproape de ieseni. Capacitatea restaurantului este de aproximativ 160 de locuri, parte dintre acestea fiind disponibile pe o pasarela suspendata.

Chef Galerie, gustul care te pune pe jar!

Galerie photo