UTOPIA

Galerie foto


Utopia este situat la parterul clădirii de birouri UBC 1 din ansamblul Palas, în vecinătatea Café Papillon. Salonul este deschis zilnic, în intervalul orar 9.00 – 22.00, și oferă servicii profesionale de beauty, make-up și hair styling. Clienții sunt întâmpinați cu oferte de bun venit și abonamente, pachete preferențiale business și pentru evenimente speciale, precum și discounturi de 50% la cea mai nouă tehnologie de epilare definitivă și tratamente faciale.

Cei care trec pragul Utopia beneficiază de experiența de peste 10 ani în oferirea de servicii de top în materie de hair sau beauty, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Oferta salonului include de la coafură, frizerie, cosmetică și manichiură, până la epilare definitivă și tratamente faciale și corporale. Utopia reprezintă garanția calității, prin premiile și colaborările internaționale ale echipei de profesioniști și prin echipamentele de ultimă generație, reprezentând, totodată, un brand etalon al originalității în înfrumusețare. Stiliștii salonului sunt în permanență conectați la trendurile din domeniu și pregătiți să ofere consultanță, implementând cele mai noi tehnici și folosind produse profesionale în premieră în Iași.

Fiecare vizită la salonul Utopia din ansamblul Palas reprezintă o sesiune completă de răsfăț, cu servicii de cea mai bună calitate și soluții și idei noi pentru un look actual, care să pună în valoare trăsăturile, frumusețea și personalitatea fiecăruia.

Contact

Parc, in spate la Fenice
0232211960
http://www.utopiasalon.ro/
office@utopiasalon.ro

Mai vezi

Synlab

Cladirea United Business Center 1, str Palat nr 3E
0372784342
www.synlab.ro

DM drogerie markt

Palas Mall, Nivel -1
0374 772 100
office@dm-drogeriemarkt.ro
https://www.dm-drogeriemarkt.ro/

Smokemania

Palas Mall, Nivelul 0, Galerie Auchan
0332-730452
diavolooffice@gmail.com
https://www.smokemania.ro/

Inmedio

Palas Mall, Nivel 0
0371 525 997
office@lagardere-tr.ro
www.inmedio.ro