SonnenLine

Galerie foto


Venim in intampinarea nevoilor voastre, de a crea un salon de bronzat la cele mai inalte standarde echipat cu cele mai performante aparate de bronzat si solutii pentru a obtine un bronz ideal, cu o echipa tanara dinamica si dornica de performanta, profesionista si foarte bine informata in tot ceea ce tine de domeniul saloanelor de bronzat. SonnenLine are in echipa sa profesionisti in domeniul vanzarilor de profil si servisari, intruneste toate calitatiile necesare, unui colectiv dinamic, serios si cu dorinta inascuta de a satisface cele mai exigente gusturi ale clientilor.

SonnenLine reprezinta cele mai renumite firme occidentale din domeniu, o sarcina de responsabilitate pentru clientii si colaboratorii nostri, pe care numai o echipa de profesionisti o poate duce la capat.

Experienta noastra in domeniu este garantata de mobilitate, flexibilitate, dinamism, calitate si promtitudine. Avem cea mai mare echipa de vanzari, competenta la cele mai inalte standarde si servicii care de-alungul anilor au demonstrat profesionlistmul unei companii de incredere si stabila.

Contact

Palas Mall, Nivel -1
0731 521 688
http://www.sonnenline.ro
office@sonnenline.ro

Mai vezi

Utopia

Parc, in spate la Fenice
0232211960
office@utopiasalon.ro
www.utopiasalon.ro/

Unicredit Bank

Palas Mall, Nivel -1
40 21 200 2020
+40 21 200 2022
infocenter@unicredit.ro
www.unicredit.ro

Autostop

Parcare, nivel -1
0753 254 254
cosmin.livezeanu@gmail.com
www.asvulcanizare.ro

ATM Banca Transilvania

Nivel -1