QuickMobile


QuickMobile un brand de referinta in domeniul IT&C din Romania, o companie interesata sa inteleaga si sa tina pasul cu schimbarile permanente din viata clientilor prin evolutie constanta si inovatie.

Prin serviciile noastre personalizate, dorim sa va oferim o experienta de shopping unica, accesibila, pentru ca vrem sa va bucurati din plin de produsele brandurilor preferate in fiecare zi.

Toate aceste servicii: consultanta specializata, ambient parfumat in magazine, oferte personalizate, livrare in ziua in care s-a facut comanda, cele mai actuale metode de plata, servicii extra premium, garantia produselor pana la 4 ani, service express in maxim 5 zile, au fost concepute cu unicul scop de a aduce ideea de shopping la un alt nivel.

Lansat in martie 2005, QuickMobile s-a diferentiat in scurt timp ca unul dintre cei mai importanti retaileri de IT&C din mediul online in România. Cei aproape 10 ani de activitate pe piata din Romania si nu numai sunt rezultatul relatiei dintre brand, clienti si angajati iar pe de alta parte un rezultat al muncii pe care o desfasuram in fiecare zi, pentru ca fiecare client QuickMobile sa fie mereu in pas cu schimbarea, cu inovatia. In tot acest timp, brandul QuickMobile a devenit un reper de succes, crescand ca notorietate si cifra de afaceri de la an la an. Ca dovada, QuickMobile a devenit o rampa de lansare si un partener de incredere pentru marci de notorietate mondiala. Portofoliul nostru de produse se poate mandri la ora actuala cu peste 150 de branduri printre care se numără: Jean Paul Gaultier, Guess, Gucci, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Hello Kitty, Stella MCCartney, Valentino, Proenza Schouler, Chistian Lacroix, Givenchy, Balenciaga, Karl Lagerfeld, Musette, Fendi si altii.

Cei peste 2.2 milioane de vizitatori unici care trec pragul magazinelor QuickMobile in fiecare an, alaturi de cifra de afaceri de 38 de milioane de euro (2013) sunt principalele argumente prin care ne sunt recunoscute viziunea si eforturile de pana acum. Portofoliul de afaceri al QuickMobile este completat de o retea de puncte de vanzare in cele mai importante centre comerciale din tara, concepute ca magazine cu acces de 360°.

Contact

Palas Mall, Nivel -1
0725009886
http://www.quickmobile.ro
palas.iasi@quickmobile.ro

Mai vezi

iSTYLE

Palas Mall, Nivel 0

Altex

Palas Mall, Nivel 0
Reducere