OBag

Galerie foto


OBag Store

Conceptul OBag se concentreaza pe ideea de personalizare a gentilor si accesoriilor (ceasuri, ochelari) in functie de preferinta clientilor. Brandul OBag este de origine din Italia, tara recunoscuta pentru performanta obtinuta in materie de design si moda. Povestea OBag a inceput in 2010, ajungand la acest moment la peste 150 de magazine in Italia si peste 50 de magazine la nivel international.

Daca ne referim la genti, este o experienta unica din punct de vedere al clientului deoarece poate combina o gama de culori generoasa cu inspiratie din natura, tipuri de manere diferite, interioare textile si accesorii diverse disponibile in functie de sezon. Gentile sunt produsele de baza si exista mai multe tipuri: OBag Clasic, OBag Mini, O Chic, O Folder, O Basket, O Pocket. Pentru fiecare tip de geanta sunt disponibile manere lungi sau scurte, din piele naturala sau ecologica, manere lucioase sau mate, manere din material catifelat, manere atat cu piele cat si cu material textil etc. Sunt anumite modele de genti la care se recomandata cureaua de umar. Si aici posibilitatile sunt multiple asemanator cu optiunile prezentate pentru manere. Pentru interiorul gentii, se poate opta pentru un interior textil sau doar pentru sistem de inchidere in culori sau imprimeuri diferite. In functie de sezon, exista accesorii care pot schimba complet design-ul gentii.

Referitor la ceasuri, veti regasi ceas clasic O Clock, ceas pentru a fi purtat la gat O Click si ceas accesoriu pentru geanta O Chive.

Ochelarii O Sun utilizeaza acelasi principiu de personalizare prin combinarea ramelor, lentilelor si a bratelor.

Singurele elemente care nu pot fi personalizate sunt bratarile, dar si aici avem bratari late si inguste, fiecare impartite pe marime L, M, S, XS.

Interesant este de asemenea materialul comun pentru aceste produse, si anume poliuretan flexibil.

Ideea de baza a conceptului OBag consta in rezultatul combinatiilor care este unic de fiecare data. Este extrem de important acest aspect daca ne raportam la faptul ca, de fiecare data, cautam ca lucrurile pe care le avem sa nu le regasim identic in grupul de cunostinte sau in cadrul unor evenimente la care participam.

Fiecare persoana este diferita si conceptul pune la dispozitia cumparatorului posibilitatea de a isi crea produse unice care sa le puna in evidenta personalitatea.

Contact

Palas Mall, Nivel 0
0332.401.057
http://www.facebook.com/OBag-Store-Iasi-1647656972160213/?ref=hl
obag_store_romania@yahoo.com

Mai vezi

Goana

Palas Mall, Nivel 0

Swarovski

Palas Mall, Atrium, Nivel 1
Reducere Promotii%

Sevda Diamonds

Palas Mall, Atrium, Nivel 1

Meli Melo

Palas Mall, Nivel 0
0740313721
0212521073
is.palas@melimelo.ro
www.melimelo.ro
Reducere Pana la 50%