Ants and Bees

La Ants n Bees, vedeta nu este fructul folosit sau sucul obținut din acesta. Nici măcar vreo furnică sau albinuță personificată! Vedeta ești tu, clientul, prietenul nostru! Văzându-te mereu pe fugă, adaptat ritmului agitat, îți venim în ajutor cu ceea ce știm cel mai bine să facem: să stoarcem esența bună, tare a fructelor și să ți-o oferim, nu în sticluțe mici, ci în pahare generoase marcate de albinuțe viu colorate.

Ne asumăm folosirea celor mai bune fructe pentru a te putea bucura de savoarea sucului obținut și totodată de vitaminele de care organismul are atâta nevoie. Preparatele noastre se găsesc într-o varietate foarte ofertantă: sucuri, fresh-uri, shake-uri, împăcând astfel toate gusturile. În plus, ai posibilitatea de a alege și combina sortimentele preferate. Dar nu ne crede pe cuvânt, testează-ne!

Inspirați de hărnicia celor două insecte mascote, animați de dorința unui stil de viață sănătos, simplificat și armonios, înarmați cu voie bună, pornim la drum, în ritmul cotidian, în pas cu tine.

Contact

Palas Mall, Nivel 0
0740 108 226
http://www.antsnbees.ro/
antsnbees@yahoo.com

Mai vezi

Rijal's International Food

Palas 1, Nivel -4
0740 222 666
rijal_srl@yahoo.com
www.rijals.ro

KFC Drive Thru

Palas Mall, Nivel -1
0749 27 54 31
www.kfc.ro

La Bottega del Pane

Palas Mall, Nivel -1
0371 070 507

Chuchas

Palas Mall, Nivelul 0, Food Court
0784260646
office@chuchas.ro
www.chuchas.ro/