Accessorize

Reducere 30%

Galerie foto

Accessorize a luat nastere in anii 1980, cand Monsoon a inceput sa comercializeze o colectie mica de accesorii care, bucurandu-se intr-un timp scurt de o mare popularitate, s-a lansat pe piata ca magazin creat pe un concept nou si inovativ. Astazi Accessorize detine peste 450 de magazine in Marea Britanie si peste 1000 la nivel international.

Accessorize este unul dintre cele mai cunoscute branduri de accesorii de dama, cu o variata gama de produse si culori. Colectiile sunt intr-o continua schimbare incluzand toate categoriile de accesorii imaginate: genti, posete, plicuri, portofele, bijuterii (bratari, coliere, cercei, brose, inele etc), curele, palarii, esarfe, manusi, accesorii de par, lenjerie intima, produse destinate sezonului rece (caciuli, fulare, manusi, casti pentru urechi, papuci de casa etc), articole pentru Halloween etc”. Atentia Accessorize este orientata si catre copii, colectia Angels, destinata fetitelor intre 3-12 ani, oferind o gama larga de bijuterii, accesorii de par, posete, lenjerie, articole de papetarie, produse destinate sezonului cald/rece etc.

Accessorize inseamna feminitate, eleganta, stil, distractie si creativitate.
Accessorize nu dezamageste niciodata deoarece este intr-o continua schimbare si intotdeauna in pas cu moda. De fiecare data veti intalni la Accessorize doua sezoane, Primavara - Vara si Toamna - Iarna, cinci - sase colectii in fiecare sezon.

Accesorizeaza-te si tu in stilul celui mai renumit brand din Anglia!

Contact

Palas Mall, Atrium, Nivel 0
0756199256
http://uk.accessorize.com
acc.palasiasi@unitim.com.tr

Mai vezi

Kultho

Palas Mall, Atrium, Nivel 1

Oxette

Palas Mall, Atrium, Nivel 0
0232707436
www.facebook.com/OxetteRomania

OBag

Palas Mall, Nivel 0
0332.401.057
obag_store_romania@yahoo.com
www.facebook.com/OBag-Store-Iasi-1647656972160213/?ref=hl

DelShop

Palas Mall, Nivel 0