Chinese Restaurant by Li

Restaurants & coffee shops

Photo Gallery

Pasionatii de bucatarie Orientului de la distanta au la dispozitie o locatie minunata, unde serviciile exceleaza prin calitate. Unitatea este situata in Palas Mall, in apropiere de Libraria Carturesti, si are o suprafata generoasa, de 550 mp, care permite confortul de 148 de locuri.
Cei care doresc sa se bucure de specialitatile asiatice intr-un cadru intim, impreuna cu familia si prietenii, au la dispozitie si 3 apartamente elegante, incaperi cu 10, 12 si 26 de locuri, ideale pentru evenimentele private. Elementul inedit al Restaurantului este dat și de salonul pentru servirea ceaiului, un colt amenajat tradițional, în cazul în care clienții pot savura o varietate de licori servite după ceremonial Asiatic.
Maestri bucatari chinezi propun un meniu cu specialități autentice, arta culinara orientala fiind renumita prin mancarurile simple, sanatoase si cu multa rafinament. La Restaurant Chinezesc de Li, iesenii pot savura aproximativ 140 de preparate, definite printr-o varietate de originale de condimente, esente imbietoare și cele mai exotice retete.
Platourile sunt definite de un echilibru între culoare, aromă, rafală și prezentare. Homar la aburi, creveti jiao-yan, buchete de calamar si nenumarate combinatii de legume, fructe si preparate din carne de pui, rata, vita, oaie, porc si peste, fac deliciul unei serii speciale. Nu lipsesc binecunoscutele preparate din orez, spaghete, supe si salate in diverse combinatii apetisante si nici delicioasele deserturi.
Restaurant Chinezesc de Li este o poarta spre cultura chinezeasca. Mobilierul, decoratiunile si sistemul de iluminat au fost aduse din China si imbinate originale de catre un designer din Asia, care a redat intocmai ambientul traditional al Orientului Indepartat. Oaspeții sunt întâmpinați de personalul pregătit pentru a păstra ritualurile culinare culinare chinezești, purtand tradițional kimono-uri. Toate acestea sunt completate de muzica ambientala specifica, conturand un cadru rafinat si intim.
Restaurantul Chinezesc de Li este imbinarea perfecta intre atmosfera asiatica si exotica gustului, creand un cadru cu totul special, dintr-o alta lume.

Contact

Palas Mall, Level 1
0332 803 026
http://www.chinesebyli.ro
chinesebyli@yahoo.com