Kidsland Club

Divertisment

 Kidsland Club
Brandul Kidsland Club a creat la Palas Mall doua zone de distractie pentru copii. Serviciile oferite sunt in topul asteptarilor celor mari si celor mici. In proiectarea spatiilor de joaca s-au impletit creativitatea practica si aplicata cu exigentele austriece in materie de design si securitate (joc protejat).

Adresat copiilor cu varsta de pana in 12 ani, Kidsland Club este un taram magic al copilariei si al bucuriei, amenajat cu structuri complexe de joaca si o diversitate de echipamente prezentate in premiera in Moldova si chiar in tara.

In vreme ce parintii fac cumparaturi la magazinele din Palas Mall, copiii acestora se pot amuza jucandu-se sub atenta supraveghere a personalului special instruit, mereu dornic de a arata copiilor cat de importanti sunt ei in viata noastra a tuturor!

La Kidsland Club se pot organiza zile de nastere, ziua numelui, evenimente speciale, discoBoomTzi cu Chi-Chi, Minnie si Mikey, activitati creative si recreative, Karaoke Family Show. Kidsland Club sau arta de a creste copii sanatosi si fericiti, include activitati care vor crea un liant intre parinti, copii, educatori si societate, prin programe ce privesc alimentatia sanatoasa, sportul pentru un corp sanatos, arta pentru un spirit liber, oamenii din jurul nostru, familia etc. Pentru prima data in Romania, intr-un spatiu de joaca, copiii vor asculta muzica clasica. In casuta lui Chi-Chi se asculta…Mozart.

Contact

Palas Mall, Nivel -1
0720.010.334
http://https://kidslandclub.ro/
kidslandclub2005@gmail.com